mandag 30. november 2009

Hei alle sammen!

Jaja... da er jeg i gang med bloggen min... på tide vil mange si... etter å ha misbrukt facebook til dette formålet altfor lenge.. dette skal bli noe mer personlig enn som så... har mye på hjertet så følg med folkens!

2 kommentarer:

  1. de som har sett åssen jeg har raljert på fb kan ikke ha unngått å få med seg hva jeg mener om en viss stygg sak her i Svinndal... det at bygdesladder / *skråstrek* / ondskap kan lage et jubelhelvete for en enkeltperson... jeg har tråkka på Guds grønne planet i 45 år nå.. men jeg har til dags dato ikke opplevd noe som har provosert meg mere enn dette.. og fått piggene til å komme så radikalt ut.. vi gjør da bare ikke sånn da kjære sambygdinger og venner? mange av dere skjønner hva jeg sikter til... men for de av dere som ikke gjør det skal eg gjerne repetera: noen fant det for godt å legge inn bekymringsmelding til Barnevernet på en veldig god venn av meg.. fordi ho angivelig kjører i fylla.. i pillerus.. uten barnesete med sin 5 år gamle sønn... jeg har kjent denne 'pillemisbruker/alkoholiker' i flere år og har aldri sett tegn til at ho driver med slikt eller at den lille gutten hennes er utsatt for omsorgssvikt... snarere tvert om! denna gutten er noe av det mest oppegående , glade harmoniske av sitt slag jeg har sett! og mor hans er ressurssterk , intelligent og gjør alt ho kan for at guttungen skal ha det bra.. resultatet av dette sladrehelvete som er satt i gang er 3 måneder med å pisse på en plastbeholder på legekontoret 2 ganger i uka i andres påsyn... makan! tenk dere å bli tråkka ned i gørra sånn da? jeg koker over i forbannelse bare jeg tenker på det! ..og det var de ho trodde var hennes 'venner' som starta faenskapen! må dere brenne evig den plass hvor snøballer er en illusjon!!

    SvarSlett
  2. Flott Charlie at du lager en bloggside. Jeg er en av dem som ble helt sjokkert av å lese om denne saken på facebook. Tydelig at det er noen som er storlig misunnelig på din venn, og måtte lage et f.skap for henne.Og hva er vel verre enn å bruke barnevernet da? Skal se at etter denne bloggsiden din er kommet skikkelig igang, så slår nok "bygdesladderen" andre veien....De burde skamme seg, og legge seg på kne og be om unnskyldning, de som har satt dette igang.
    Men heldig er hun iallefall, vennen din, som har deg som venn.

    SvarSlett